Det har varit systuga och jag har provat ett nytt raglanmönster i takt med att storgrabben växer. Han drog verkligen iväg på längden i somras och jag tänkte att jag sy i storlek 122 istället för 116. Det blev väldigt stort, men han verkar gilla tröjorna!
Den första är gjort i ett jerseytyg jag fick i present, kanske är det från DelaTezz. Ärmarna är interlock-stuv från Ohlssons. Jag har kantat med gult molntyg som jag klippte till för något år sedan. Den som spar han har. :)IMG_6490.JPGMönstret kommer från Ottobre, ska kolla upp numret sen. Nästa tyg är också present, ärmarna är Ernst-ränder. Kantat har jag gjort med interlock från Liandlo. Den funkar jättebra att kanta med. IMG_6492.JPG
IMG_6493.JPGSista raglantröjan är gjort i svamptyg och ränder från JNY. De är helt underbara tycker jag!IMG_6491.JPGTröjorna är rejält stora på storgrabben, men de funkar att ha. Och så en liten översikt!IMG_6495.JPGSom bonus lägger jag upp en “vanlig” tröja jag sydde för ett tag sedan. Provade ett nytt mönster för massproduktion av tröjor till Jakob. Tyvärr blev det inte så bra. Pösig över bröst/axlar, men tight på överarmarna. Det kommer också från Ottobre, men minns inte vilket nummer/mönster. IMG_6496.JPG

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.