Äntligen är jag igång igen! Efter en enorm sytorka under hösten har lusten återvänt! Den här gången blev det en julklapp till yngsta kusinen och häromdagen en mössa till min egen bebis, som dagen till ära fyller halvåret.

Julklappen kommer i ett senare inlägg och idag visar jag mössan. Jag gjorde den i stl 46, även om Jonas huvudomfång är precis 44 cm. Mönstret kommer från Ottobre 1/2012.
20131222-213003.jpg
Mönster: Mössa från Ottobre 1/2012, stl 46.

Material: Röd-vit-randigt Ernst-tyg.

Tumme upp: Ensam hemma med barnen, inte sytt på evigheter. Bestämmer mig för att prova. Store pojken leker med iPaden och lille pojken sprattlar på golvet med lite bitleksaker. Jag hinner leta upp mönster i tidningen, rita av och sy innan pojkarna behövde mig! Härligt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.