I helgen har vi firat en fyraåring på flera sätt! I torsdags var det barnkalas med grillning och i lördags blev det släktkalas. Födelsedagsgrabben fick en raglantröja med massor av fordon och siffror.
Det är samma mönster som den här men lite bredare och aningens längre än mönstret.
20140505-210012.jpgDet röda jerseytyget är från Skroten och det bruna är från gömmorna här hemma. Jag provade att kanta med jerseyn. Det var lite pillrigt med gick till slut. Knepet är att inte skära ut någon bit som blivit sträckt, då vill den bara krulla sig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.