Jag blir så inspirerad av många i Facebookgruppen Vuxna sytokar! Häromdagen såg jag en jättefin prickig klänning med ett omlott-liv. Det var ett pdf-mönster, så jag klickade hem det (kostade ca 70 kr) och skrev ut det. Efter lite tejpande hade jag hela mönstret framför mig och kunde rita av på mönsterpapper. Sömsmån är inräknad i mönstret och jag ritade en XL. Den passade bra överlag, men till nästa ska jag förlänga livet någon centimeter samt göra ärmhålet lite större. Jag kommer nog korta av klänningen lite också. Den här gången kantade jag nederkanten, men det blir nog bättre längd med en fåll istället. Såhär blev resultatet!20140505-211624.jpgNästa blir i fintyg, kanske Birdstyget!

 

One Response to Crossover dress från Jocole

  1. thilda says:

    Jättefin klänning!!!
    Säljer du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.