Nu har jag sytt en Rose Top från Jenny Hellströms bok Sy! Den var enkel att göra och jag blev rätt nöjd!
20140409-202340.jpgI halsringningen gjorde jag en infodring enligt instruktionerna. Det är första gången jag gör en infodring och det funkade bra, men tyget ville krulla sig på insidan och efter lite tips så valde jag att klippa rent på insidan. Det blev bra! Återstår att se hur det blir efter tvätt, eventuellt vill kanten vika sig. Ärmar och nederkanten har jag fållat med sicksack på vanliga maskinen. Orkade inte trä om CPn.
Tyget är en stuv från Ohlssons och jag vet inte riktigt om jag gillar mönstret eller ej. Däremot kommer jag säkert göra fler tröjor av samma modell, speciellt när jag slutat amma.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.