I våras lånade jag boken Sy, från Hood till skjortklänning av Jenny Hellström Ruas på biblioteket. Jag hittade inget speciellt i den då och var inte på humör med min stora gravidmage. Under sommaren har jag läst en del i Facebookgruppen Vi Sytokiga och jag har sett många fina Olga-kjolar. I slutet av sommaren fanns boken ledig igen och jag lånade den och bestämde mig för att sy en egen Olga.
20130910-102320.jpgJag är inte riktigt van vid färgen, men jag har haft den ett par dagar och trivs bra med den. Möjligen är den lite stor. 20130910-102719.jpg
Mönster: Kjolen Olga från boken Sy! Storlek XXL.

Material: Rosamelerat stretchigt stickat tyg ur stuvlådan hos Ohlssons. Kantbanden och linningen är interlock från Liandlo. I linningen sitter smockresår från Bibbis textil.

Tumme upp:

Tumme ner:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.