Det är så härligt när sylusten slår till! Häromdagen ritade jag av en gammal köpebody i stl 50 och igår letade jag fram den sista biten av rosa fårtyget från Strömming och det gick precis att få ut alla bitar!
Eftersom jag sydde efter liknande mönster häromdagen och med samma färg på kantbandet så behövde jag inte fundera så mycket, utan det var bara att sätta igång. Här är resultatet!
20130314-082014.jpgEn skillnad jämfört med de omlottisar jag gjort tidigare är att det var ett par rynkområden runt benen, antagligen för att göra plats för en bullig blöja. Här kommer bilder på rynket på framsidan och baksidan.
20130314-082037.jpg
20130314-082143.jpgDet enda jag inte riktigt fått kläm på vad gäller kantbandet är skarpa svängar, det är så lätt att sömmen kryper innanför kantbandet. Det går bättre och bättre, men ibland misslyckas det, som på bilden nedan.
20130314-082155.jpg
Mönster: Eget avritat från en köpebody från HM i storlek 50.

Material: Rosa får från Strömming design. Kantband och tryckknappar från Stoff och Stil.

Tumme upp: Det härliga flytet när allt bara går bra.

Tumme ner: Att jag är alldeles otålig att prova den på min egen nyföding, men det dröjer ju ett par månader.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.