Syandet har legat nere under många månader, men igår fick jag äntligen till det igen!
Jag har gått och funderat ett bra tag på vad jag vill göra; nya kläder till Jakob, eller något till Luffe i magen.
Det blev kläder till Luffe i magen! Jag letade igenom mina gamla Ottobre för att hitta omlottbody-mönster, men hittade inte precis vad jag letade efter, så jag tog fram Nefertaris gratismönster. Det är förvisso i storlek 62 och jag hade tänkt att göra nåt i 50 eller 56, men det fick duga.
För att vara så länge sedan jag sydde så skötte sig maskinerna bra! Inget svärande över hoppstygn eller liknande.

20130312-192958.jpg
20130312-193018.jpg Det blev två bodys på en gång, det brukar löna sig tycker jag, eftersom man slipper trä om maskinerna så mycket (förutsatt att det funkar med samma färg på tråd).

20130312-193040.jpg
Mönster: Nefertari Creations gratismönster i stl 62.

Material: Staden från Strömming design och grönt klövertyg från Ohlssons. Kantremsorna är vit mudd från Stoff och stil och tryckknapparna kommer också därifrån.

Tumme upp: Vackert väder, tid och lust. Allt på samma gång!

Tumme ner: Pressarfotstrycket på vanliga symaskinen, som jag använde för första gången efter en service, gick inte att ändra. Måste ringa och höra om det är nåt jag kan fixa själv eller om jag behöver lämna in den igen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.