Klockan är halv nio på förmiddagen och dagens första projekt är klart, en rosa får-tröja som jag hoppas att Jakob vill ha på sig vid dagens stora händelse. Vi är inbjudna till dop av våra goda vänner.

Jakob har en hel del blå tröjor och jag börjar tröttna lite på blått och försöker väga upp det med lite rosa. Tyvärr tror jag att det är en del snack bland barnen på förskolan om att det är tjejer som har rosa, så jag är inte säker på att han faktiskt vill ha den.

Jag tycker att rosa och brunt är så fint tillsammans, så jag valde brun mudd och kantband. När jag rotade bland mina trådrullar så insåg jag att jag inte har någon brun tråd, så det fick bli stickningar i en mörk vinröd färg. Det fungerar bra ihop med det rosa och det bruna och man tänker inte på att kantbandet och tråden inte har precis samma färg.
20121013-085203.jpgJag är nöjd med det slutliga resultatet och hoppas verkligen att tröjan blir använd!
20121013-085413.jpgEtt höstlöv smög sig in vid fotograferingen och det fick vara kvar. Hösten är verkligen igång för fullt och vädret i veckan har varit härligt med hög klar luft och vackra färger.

Mönster: Raglantröja, Ottobre 4/2012, stl 104.

Material: Rosa får från Strömming Design.

Tumme upp: Den har gått riktigt bra att sy trots att Jakob var med en bra stund.

Tumme ner: Glömde sticka ner ena raglansömmen efter att jag sydde dit kantbandet. Upptäckte det när jag var färdig med allt annat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.