Åh, vad många gånger jag kollat in detta tyg, JNY Designs Djungeltyg! Jag vet inte riktigt varför jag inte lagt in en beställning förrän nu. Häromdagen kom det i alla fall och vilken härlig kvalitet det är! Nu är tyget tvättat och jag sitter och funderar på vad det ska bli. Tröja, kofta, mössa, pyjamas, jag vet inte var jag ska börja!

20110617-125502.jpg

Detta är djungeltyget i interlock, men jag skaffade lite i stretchfrotté också. Dessutom följde det med lite svart tyg att kanta med och lite blåa moln.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.