En vän och kollega kommer snart bli mamma till ett par tvillingar och jag såg chansen att prova ett mönster från Ottobre som jag varit sugen på att testsy ett tag. Det är en omlott-tröja i storlek 40 (!) och det är nog det pyttigaste jag nånsin sytt. Stretchfrottén är en stuvbit från Olssons som jag även sytt en morgonrock i till mig själv. Färgen kunde varit lite roligare, men det härligt blå kantbandet gör det mycket finare tycker jag. Så här i efterhand inser jag att en liten applikation hade varit skoj, men nu är den redan lämnad så det får bli på den andra jag tänkt sy, det är ju tvillingar så jag måste ju göra två!

Mönster: Ottobre 6/2007, stl 40

Material: Stretchfrotté från Ohlssons och kantband i mudd från Stoff och stil. Knytband i bomull inhandlad på loppis.

Tummen upp: Jättehärligt tyg och yttepytte-gulligt med storlek 40!

Tumme ner: Att jag inte hann göra två stycken innan den skulle lämnas bort och att bara mobilkameran fanns till hands när bilden skulle tas.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.