På syfestivalen i Jönköping i våras köpte jag en del tyger, bland annat denna turkosa och randiga interlocken från E-slöjd. Jag har inte haft möjlighet att känna på deras tyger förut och jag blev jätteglad när jag kände kvalitén. De är enormt mjuka och sköna! Nu har det blivit en tröja till sonen och jag är ganska nöjd med resultatet. Stickningarna är sydda på min nyinskaffade Janome CoverPro och för att vara ett första försök med nya maskinen blev det ganska bra!

 

Mönster: Ottobre, stl 98 men med mycket kortare ärm och några centimeter kortare.

Material: Framsida och baksida är turkos interlock från E-slöjd, ärmar är turkos och ljusblå också från E-slöjd. Halsringning och ärm-mudden är samma tyg som framsidan och baksidan.

Tumme upp: Jättekul att använda nya symaskinen och det är en fröjd att jobba med detta tyg!

Tumme ner: Jag fick jobba lite med stickningarna, men det var ju första försöket så helt perfekt behöver det inte bli. Tyvärr är det en rand mitt på framstycket efter det tyget är vikt. Det gick inte stryka bort, men det kanske försvinner i nästa tvätt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.