Nu kommer det, det första inlägget. Jag har länge funderat över att ha en blogg där jag samlar det jag syr och fixar, dels för att själv kunna gå tillbaks och se vad jag tyckte om olika saker, dels för att andra kanske kan få inspiration.

Jag är en pysselperiodare, tidvis pysslar jag massor och ibland kan det dröja länge innan jag gör något pyssel. Sedan jag fick barn har jag börjat sy mer och mer, främst barnkläder. Det är jättekul att sy och se att man faktiskt kan göra fina kläder, utan att ha någon speciell utbildning eller syvana. Den där syvanan kan man nog säga att jag har nu, efter att ha sytt ganska mycket senaste året.

Hur som helst, första inlägget kommer till sin ända och nu är det dags att börja sy, så att det finns något att visa upp!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.